Nieuws/evenementen

Camping Californië

Op een heerlijke en rustige plek,temidden van een natuurrijk decor en vlakbij de Maas,in het hartje van N-Limburg,dichtbij Grubbenvorst,ligt een geriefelijk vrijetijdspark met een gastvrije traditie. Hier kunt u echt nog urenlang wandelen en fietsen (Camping ligt tussen knooppunt 80-76) door een zeer afwisselend landschap van akkers,vennetjes en bossen. Een geliefde plek voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het Bourgondische leven,dat het Limburgse land nog volop te bieden heeft. → Meer informatie

Molen lottum

De Houthuizer Molen in het Limburgse plaatsje Lottum is een beltmolen die in 2007/8 is herbouwd. De nieuwe molen staat op de plaats van de in 1944 opgeblazen molen van Lottum, en is gebouwd om zo veel mogelijk te lijken op het verwoeste exemplaar. De restanten van de oude molen bleken niet bruikbaar en zijn gesloopt; slechts het zand en de aarde van de molenberg zijn nog origineel.

In het winterseizoen is de molen gratis geopend op zaterdagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor excursies kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 077-4631406

Het excursieprogramma bestaat uit:
*ontvangst met koffie/thee en molenkoek
*toelichting op tentoonstelling
*rondleiding door de molen

www.houthuizermolen.nl

 

 

Molen lottum (Klik voor een grote weergave) Molen Lottum (Klik voor een grote weergave) Molen Lottum (Klik voor een grote weergave) Molen Lottum (Klik voor een grote weergave) Molen Lottum (Klik voor een grote weergave)
Homepage Camping Californië:
077 366 2049