Omgeving

Camping Californië

Op een heerlijke en rustige plek,temidden van een natuurrijk decor en vlakbij de Maas,in het hartje van N-Limburg,dichtbij Grubbenvorst,ligt een geriefelijk vrijetijdspark met een gastvrije traditie. Hier kunt u echt nog urenlang wandelen en fietsen (Camping ligt tussen knooppunt 80-76) door een zeer afwisselend landschap van akkers,vennetjes en bossen. Een geliefde plek voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het Bourgondische leven,dat het Limburgse land nog volop te bieden heeft. → Meer informatie

Grubbenvorst

 

Grubbenvorst is een kerkdorp in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg en hoort bij de gemeente Horst aan de maas.

 

In Grubbenvorst vind men gezellige terrasjes waaronder IJssalon Clevers die al enkele jaren prestigieuze prijzen in het ijs maken heeft verdient. 

 

In Grubbenvorst ligt ook de gratis toegankelijke speeltuin "Roeffen Mart". Velen uit de omgeving vinden al jaar en dag de weg naar dit speelparadijs, opgebouwd en onderhouden door vrijwilligers.

 

Ook wordt er elk jaar met Pinksteren een asperge markt georganiseerd.

 

Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave) Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave) Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave) Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave) Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave) Grubbenvorst (Klik voor een grote weergave)
Homepage Camping Californië:
077 366 2049